Ons gastenboek

11 mei 2015

Een bericht kun je vanaf heden op onze Facebook pagina plaatsen!
Lees hieronder het gastenboek.

Uw gegevens
28-4-2015
Fam. Thijs-Alkmaar
Uw bericht
Op Zondag 26 april 2015 -14.oo uur maakten wij als familie met 18 personen de huifkar- tocht met Pieter en Claudia.Wij hebben enorm genoten van deze tocht door het mooie natuur en duingebied van Texel.De anekdotes,humor en mooie verhalen van Pieter zullen wij niet gauw vergeten.Kortom,het was een leerzame tocht.Nogmaals onze dank. Echt aanbevelings- waardig.
Uw gegevens
11-4-2015
Nel
Uw bericht
Een prachtige strand/duinen rit met een van de mooie paarden van Jan Plezier. Uitzonderlijk hoe deze mensen het hart op de juiste plaats hebben voor de paarden! Daarom kom ik zeker weer terug voor zo'n mooie rit!
Uw gegevens
12-2-2015
patricia romkes krans
patsy.pr65@gmail.com
Uw bericht
Een geweldige ervaring lieve paarden en zeer aardige mensen en begeleiding zelfs als je alleen bent nemen ze de moeite om het je naar de zin te maken. Ik ga dit zeker nog vaker doen! een ervaring die je zeker niet mag missen als je op texel bent.
Uw gegevens
28-11-2014
chris
chris.de.craene@telenet.be
Uw bericht
Heel tevreden geweest van uw firma ! Onze trouwdag was super geslaagd door deze onvergetelijke tocht ! Arco en Chris
Uw gegevens
27-11-2014
Amber
Uw bericht
Nog eens heel erg bedankt aan Pieter en Inke voor het prachtige bedrijf en Suzanne voor de prachtige rit! Het blijft een belevenis om over te dromen :) groetjes uit Zwitserland van Anna en Amber
Uw gegevens
15-10-2014
Adrie van den Hoek
adrievdh@xs4all.nl
Uw bericht
Eind juli met de groep MS meegeweest. Oud en nieuw wordt op Texel gevierd door mijn echtgenoot en mij, en we gaan zeker mee met jullie wintertocht, ik verheug me er al op!
Uw gegevens
13-10-2014
femmie
femmykriek@live.nl
Uw bericht
Zaterdag 11-10 Een geweldige tocht gehad !!Met 8 dames uit drenthe een aanrader voor mensen die moeilijk lopen ,en toch de duinen in willen ,echt genoten (nu op zoek naar die mooie borrelglaasjes van jully )Michien hebben jully een tip voor mij ??vr groet de 8 drentse dames
Uw gegevens
11-10-2014
Diana Villevoye
Uw bericht
10 oktober een geweldige huifkartocht gehad met Met Sanne en Claudia We hebben er heerlijk van genoten Zeker onze berner van 6 maanden Het was mooi leuk en leerzaam Kan niet anders zeggen als top MMMMM En we komen zeker nog een keertje terug
Uw gegevens
9-10-2014
Merel
Uw bericht
Half september hebben wij bij jullie een héérlijke duin-strandrit gemaakt, in 1 woord geweldig! Hele lieve paarden, heerlijk weer, schitterende omgeving en onder de gezellige begeleiding van Claudia, we hebben genoten.Dus zeker tot volgend jaar! Astrid,Saskia en Merel
Uw gegevens
5-10-2014
Carmen Miller
Poediecarmen@gmail.com
Uw bericht
Wat hebben wij een geweldige huifkartocht meegemaakt op de Jan Plezier! Enorm gelachen om de humor van menner Pieter en genoten van de verhalen over het eiland Texel! De paarden Doris en Floris, wat een lust voor het oog en wat werken ze graag. Floor ook bedankt voor jouw gezellige babbel en het heerlijke likeurtje. Onze familiedag is mede door deze tocht een zeer geslaagde dag geworden, dank hiervoor! Hartelijke groeten van de Groningers, Friezen, de Hagenees, de Duitser, de Deense, de Braziliaanse en de Canadees! ;-)
Uw gegevens
25-9-2014
Mariëlle van Rossum
mvanrossum2003@gmail.com
Uw bericht
Afgelopen vakantie was decentste keer dat ik een strandrit heb overgeslagen,omdat ik mijn eigen paard bij had. Nog steeds spijt van!!!!!!! Het is elke keer nog geweldig geweest
Uw gegevens
8-9-2014
Fam. Tabor
mariejosetabor@gmail.com
Uw bericht
Gisteren(7sept.2014) het perfecte dagje Texel beleeft: Een schitterende tocht door o.a.de Slufter gemaakt en daarna uit eten aan het strand (hotel Noordzee).Puur genieten!!!!!
Uw gegevens
19-8-2014
Frank de Bruin
bruin@on.nl
Uw bericht
Was een dagje op Texel op familiebezoek en heb met mijn familie erg genoten van de huifkarrentocht. Erg mooi en indrukwekkend ondanks dat het wat frisjes was. Pieter,je hebt met passie verteld over Texel. Vond het echt de moeite waard.
Uw gegevens
18-8-2014
Ida
adiknibbid@gmail.com
Uw bericht
Vanmorgen een prachtige huifkarrit gemaakt ter ere van mijn vaders 65ste verjaardag. We hebben genoten van de mooie plekjes van Texel en de verhalen van Pieter. Pieter, Floor, Maud en Kyra, heel erg bedankt voor deze leuke ervaring!!!!
Uw gegevens
1-8-2014
jacqueline de Brouwer
Uw bericht
O,o,o, wat verheug ik me nu al op onze ochtendrit op zondag 10 augustus. voor mijndochters en mij wordt het de derde keer en voor twee meiden van onze manege de eerste keer. Ik weet zeker dat zij net zo enthousiast zullen zijn als wij.
Uw gegevens
1-8-2014
Biemans
biemanshj@hotmail.com
Uw bericht
Vanmorgen op de huifkar van jan plezier een mooie rit gemaakt,op plekken waar je normaal niet zo gauw komt.pieter kon de boel mooi aan elkaar praten .op de helft van de rit ff een korte pauze met lekkere koffie.een echte aanrader
Uw gegevens
27-7-2014
Marinke en Danny
Uw bericht
Gisteren een superrit gemaakt op de paarden. Het was echt heerlijk! En super om te zien dat de paarden met zoveel liefde behandeld worden. Zeker een aanrader!
Uw gegevens
27-7-2014
Tiana
Uw bericht
Eines der schönsten Erlebnisse der Welt! -Mika
Uw gegevens
24-7-2014
Astrid de Beurs
Adebeurs@hotmail.com
Uw bericht
Het was weer een prachtige tocht met de sappige humor van Pieter Dros.
Uw gegevens
2-7-2014
Henk en Lenie
Uw bericht
Weer onze jaarlijkse ritje met de jan plezier gemaakt, en zoals elk jaar hebben wij ook dit jaar weer genoten. Meiden bedankt het was een geweldige tocht.......
Uw gegevens
24-6-2014
Henk en Lenie
v
Uw bericht
Nog een klein weekje wachten en dan mogen we weer mee met de huifkar, we hebben er weer enorm veel zin in.
Uw gegevens
13-6-2014
Denise van den Broecke
tanteflits01@zeelandnet.nl
Uw bericht
Wij hebben donderdag een rit gemaakt met de Jan Plezier en zijn paarden Maud en Marieke. Het was voor ons een onvergetelijke morgen. Zeer zeker een aanrader als je Texel bezoekt.
Uw gegevens
3-6-2014
Ronald Rooker
r.rooker@rooker.nl
Uw bericht
He Pieter, we willen je nog even bedanken voor de prima tocht en prachtige verhalen tijdends de tocht. De CCA uit Alkmaar vond het geweldig leuk.
Uw gegevens
2-6-2014
fam. van Opdorp
sandyvmook@hotmail.com
Uw bericht
afgelopen zaterdag met de Jan plezier meegegaan. wat een geweldige ervarig zeg. kwamen op plaatsen waar we nooit waren geweest zonder de huifkar tocht en Pieter of het nou verzonnen was of niet je kan heel boeiend vertellen!!!! onze dank is groot. en zeker toto een volgende keer
Uw gegevens
21-4-2014
Takken
Uw bericht
Vanmorgen een heerlijke tocht per huifkar gemaakt. De miezer hadden we geen last van door de leuke verhalen die Pieter ons vertelde. Een aanrader, weer of geen weer.
Uw gegevens
13-4-2014
Ron en Sandra Petiet
s.petiet@kpnplanet.nl
Uw bericht
We logeren in het luxe en mooie Hotel Airport Texel en hoorden van onze gastheer Walter Schrijn, dat we eens een keer met de Jan Plezier moeten gaan rijden. Wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben en wat kan die Pieter Dros mooie verhalen vertellen over Texel. Volgende keer gaan we weer mee met de Jan Plezier.
Uw gegevens
30-3-2014
Annet
Uw bericht
Yes! Het is bijna weer zover dat ik jullie kom opzoeken & hopelijk weer 'n geweldige strandrit op de paarden ga maken! Heb er weer zin in!
Uw gegevens
5-1-2014
Sandra
Uw bericht
Afgelopen week zijn wij mee geweest met de huifkartocht met 9 personen. Wij hebben er geweldig van genoten, vonden de natuur prachtig en de informatie over Texel prachtig verteld. Onder de indruk waren wij van de goede verzorging tijdens de lunchpauze. Wij kwamen met twee personen die glutenvrij eten. Ondanks dat ik de middag voor de tocht pas belde was er een superlunch geregeld. Hiervoor onze hartelijke dank!
Uw gegevens
19-9-2013
Hans de Groot
Hdegroot@caiway.nl
Uw bericht
Wat een heerlijke middagrit hebben wij gehad woensdag met Sanne en Floortje ,en bedankt voor de goede zorgen.
Uw gegevens
14-9-2013
Bernadette
Uw bericht
Woensdag 11-9-2013 een heerlijke ochtendrit gehad met lieve Maud. Het groepjes was klein en gezellig. Volgend jaar kom ik weer en dan is het niet meer spannend maar gewoon leuk. Bedankt voor deze onvergetelijke rit.
Uw gegevens
16-8-2013
De Jan Plezier Texel
Uw bericht
Amber en Merel, Het was inderdaad een geweldige rit! En nogmaals bedankt voor het mooie filmpje in slowmotion! groet Pieter, Inke, Sanne, Floor, Gijs,Anne, Meintje !
Uw gegevens
14-8-2013
Amber Gooijer
Uw bericht
't Is al meer dan twee weken geleden maar toch zwelg ik nog in de herinneringen van die fantastische rit door het bos, de duinen en langs de vloedlijn. een echte aanrader! heel erg bedankt en een dikke knuffel voor de lieve trekpaarden. tot de volgende keer!
Uw gegevens
29-7-2013
Caroline Ligtendag
Uw bericht
Pieter en Inke, wat hebben jullie een fantastisch bedrijf! Bedankt Sanne voor de goed verzorgde en gezellige strandritten van de afgelopen week. Ik heb genoten! Goed om te zien dat jullie zo geweldig met de paarden omgaan. Groetjes uut Zeeland
Uw gegevens
26-7-2013
caecilia
dushipedro@hotmail.com
Uw bericht
Ben nog niet mee geweest een paar jaar geleden met de Wielewaal Maar Nu ga ik met onze gehandicapten zoon en nog meer van de familie . We hebben er zin in . tot 5 Augustus
Uw gegevens
14-7-2013
Gerrit
Uw bericht
Vandaag mee geweest. Een geweldig mooie nieuwe ervaring. We komen al heel lang hier op Texel maar hebben het vandaag weer op een andere manier gezien. Echt een aanrader, dus ook voor degenen die denken dat ze Texel al helemaal kennen.
Uw gegevens
24-6-2013
Miriam
Uw bericht
Een jeugddroom is uitgekomen en de werkelijkheid is nog mooier. Dit weekend 2 prachtige ritten op de Belgische trekpaarden mogen maken. Wat een geweldige ervaring, bedankt!
Uw gegevens
20-6-2013
Ria Bomer
Uw bericht
Jan Plezier doet zijn naam eer aan! Pieter en Inke wat hebben wij op 6 juni genoten van de huifkartocht door de duinen en het natuurgebied de Slufter!! Dank je wel Pieter voor alle uitleg met zoveel enthousiasme! Het was een prachtige zomerdag waar 3 musketiers met veel plezier op terug kunnen kijken! Lidy Nel en Ria
Uw gegevens
1-6-2013
Ria Bosch, namens VPG de Vrije Teugel
Uw bericht
Leden en Vrijwilligers van De Vrije Teugel, paardrijvereniging voor mensen met een beperking, hebben ons Ruiterkamp op zondag 12 mei afgesloten met een geweldig leuke rit over het mooie Texel. Wij zijn door jullie op ons logeeradres opgehaald en ruim twee uur later een leuke ervaring, weetjes over de paarden, koffie, koek en een borrel rijker weer keurig thuisgebracht. Hartelijk dank. Ook een complimentje aan de paarden die braaf en dapper ons luide soms niet helemaal zuiver :-) gezang en de mooie klanken van de accordeon, zonder morren aanhoorden.
Uw gegevens
17-5-2013
m
Uw bericht
Ik heb een heerlijke tocht gemaakt op een trekpaard en mijn vader en moeder hebben genoten op de huifkar.
Uw gegevens
20-4-2013
Chantal
Uw bericht
Vorig jaar een rit gehad! Eerste keer op het strand paard gereden op 1 van de Belgen! Wat een belevenis! Dit jaar weer hoor :)
Uw gegevens
30-3-2013
Nicola
n.duero@unitybox.de
Uw bericht
Der Ausritt war große klasse, wirklich ein besonderes Erlebnis - weil es uns so gut gefiel, sind wir gleich zwei mal in einer Wochen mitgeritten!! Danke für die individuelle Betreuung (Inke) und nette Begleitung (Sanna). Bis nächstes Jahr!
Uw gegevens
21-3-2013
Jolanda de Poorter
Uw bericht
Vanmorgen een meer dan geweldige rit gemaakt op een Belgisch trekpaard. Gelukkig ging het door. Kan nu echt zeggen dat ik het niet had willen missen. Een SUPER belevenis!!! In november komen we weer naar Texel en neem zeer zeker contact op voor weer een geweldige ervaring!!! Bedankt.
Uw gegevens
14-2-2013
mande
mandemoltvproducties@hotmail.com
Uw bericht
Hier is een reclame flimpje te zien van texel Kan u mijn flimpje plaatsen op de websites http://youtu.be/owsahFq9xWw
Uw gegevens
11-11-2012
nanneke
n_nanneke@hotmail.com
Uw bericht
geweldige rit gemaakt vandaag door bos en over strand, geweldige paardjes en super mooi weer en leuke begeleiding! bedankt!
Uw gegevens
4-11-2012
I
Uw bericht
Er staat toch een telefoon nummer op de dit!!
Uw gegevens
3-11-2012
leen
Uw bericht
Kan iemand vertellen of de huifkar tocht ook in de eerste week van december 2012 is.
Uw gegevens
28-10-2012
Romy
romypaardjes@hotmail.nl
Uw bericht
hoi ik kijk even op jullie site echt leuk i ben Romy. We komen binnenkort weer een ritj maken xxjes romy
Uw gegevens
25-9-2012
Monique
Nimo0308@hotmail.com
Uw bericht
November komen we er weer aan , weer een heerlijke tocht maken bij jullie . Tot dan en we kijken er weer naar uit . Groetjes Monique en Jessica
Uw gegevens
22-9-2012
Jan
Uw bericht
Het was geweldig Pieter groeten fam Oldenburg
Uw gegevens
21-9-2012
Aad Bokx
Uw bericht
Een tocht met de Jan Plezier werd voor ons een tochtje familie Plezier
Uw gegevens
18-9-2012
Fam.Nijsen
Uw bericht
Hebben genoten van mooie tocht met huifkar door De Muy en de Slufter.Was mooie tocht en zeker de moeite waard.Zeker een aanrader voor wie naar Texel komt.
Uw gegevens
15-9-2012
Lisa Verbon
Uw bericht
Op 10 en 11 sept 2012 een geweldige ochtend en avondrit van 3uur op de trekpaarden gemaakt. Kleine groep (3pers) en heerlijk fitte, lieve, betrouwbare paarden! En wat een kracht en snelheid hebben ze. Ik ben zelf een gevorderde ruiter en raad het elke andere gevorderde ruiter aan!
Uw gegevens
13-9-2012
Inke
Info@janpleziertexel.nl
Uw bericht
Wilt u even mailen? Groet inke
Uw gegevens
12-9-2012
Vraagje
Uw bericht
Is dit ook een aanrader voor mensen die kunnen paardrijden maar nog niet super goed? Wel kunnen we draven en galoperen.
Uw gegevens
12-9-2012
Linda,Willy en Anja uit Hilversum
willyvankommer@hotmail.com
Uw bericht
op 12-8-12 hebben wij een prachtige rit gemaakt onder zadel op de braafste paarden van Texel, geweldige dieren! Hoe enthousiast ze op de ruiter reageren, geweldig!! zeker voor herhaling vatbaar, tot de volgende keer.
Uw gegevens
26-8-2012
Laura
Uw bericht
Het was een fijne rit op Juul, een onvergetelijke ervaring!
Uw gegevens
25-8-2012
M.N.Vallino-Ravetta
vapi@kpnplanet.nl
Uw bericht
Het was weer een geweldige rit op donderdag morgen op 9-08-2012 en we hopen volgend jaar weer mee te kunnen. Groetjes aan Maud.
Uw gegevens
13-8-2012
Betty en Marissa van Wierst
Uw bericht
We hebben bij jullie een onvergetelijke avondrit gemaakt. Mijn dochter op Rani en ik op Amber. Wat een heerlijke betrouwbare paarden en goede begeleiding van Sanne. Heerlijk gegaloppeerd over het strand, genoten van het bos en de schitterende duinen. Een echte aanrader!
Uw gegevens
5-8-2012
Elise
Uw bericht
Een geweldige tocht door het bos en op het strand met leuke, betrouwbaar paarden gehad. Echt een geweldige ervaring!
Uw gegevens
5-8-2012
Janine en pa Jan Smit
jansmit1951@gmail.com
Uw bericht
Als ik weer op Texel kom.Ga ik weer een ritje mee naar de slufter.Prachtig mooi en alles mooi verteld.
Uw gegevens
5-8-2012
Rosanne
Uw bericht
Was echt fantastisch om de ruitertocht mee te rijden! Hele mooie ervaring die ik echt iedereen kan aanraden! Ook de huifkartocht gedaan, ook zeker een aanrader voor ieder die niet kan paardrijden.
Uw gegevens
2-8-2012
Marit Weijers
Uw bericht
Afgelopen zondag een heerlijk buitenrit gemaakt op de geweldige paarden Sophie en Juultje!Was echt meer dan top. We hebben er erg van genoten.. Komen zeker een keer terug. Marleen nogmaals bedankt voor de goede zorgen!Groetjes Marit
Uw gegevens
24-7-2012
Anna
Uw bericht
kan je ook zelf mennen? want dat willen wij graag. Hebbem jullie ook minder grote karren?
Uw gegevens
12-7-2012
muziekvereniging “Onder Ons
Uw bericht
Pieter en Ineke, Namens onze leden heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen, het meedenken en het aanbod eerder te vertrekken met de Jan Plezier op zondag 8 juli 2012. Jammer van het weer maar op het slechtste deel van de dag zaten we mooi droog. Jacob de koetsier heeft ons veel verteld wat we erg op prijs stelden. En jullie zoon heeft goed voor ons gezorgd! We hebben niet eens heel veel last gehad van het slechte weer omdat we steeds op het juiste moment op een bepaalde locatie zaten. Nogmaals bedankt, en doe Jacob en Gijs onze hartelijke groeten. namens muziekvereniging “Onder Ons" Dirkshorn, Lida van der Sluis
Uw gegevens
10-7-2012
XX
Uw bericht
XX
Uw gegevens
6-7-2012
Jose Krom
josje08@live.nl
Uw bericht
Vanmorgen mee geweest naar de Slufter. Ondanks het niet zo'n mooie weer was het erg leuk.. Interessante informatie gehoord en flink gelachen. Zeker een aanrader als je op Texel bent!
Uw gegevens
5-7-2012
patricia
jbraam@texel.com
Uw bericht
Afgelopen zondag een heerlijke rit gemaakt met 9 superbrave paarden. Prachtige rit zo door het bos, een stukje heide en het strand. Super brave paarden en goede gezellige begeleiding. Voor herhaling vatbaar!
Uw gegevens
5-7-2012
Cindy de Ridder
Cindy_amanda_4@hotmail.com
Uw bericht
Laatst super leuk rondje gereden, paarden waren echt schatjes, en zeker voor herhaling vatbaar
Uw gegevens
3-7-2012
Danja Veeger
danja_veeger@hotmail.nl
Uw bericht
Zondag 1 juli een super leuke rit gehad! We waren met een hele leuke groep meiden en alles was super verzorgd! We hebben echt genoten!! Zeker voor herhaling vatbaar! De paarden waren ook allemaal stuk voor stuk toppers!!
Uw gegevens
1-7-2012
Daphne
daphne_humpy@hotmail.com
Uw bericht
Super leuke rit gereden vandaag! Met 9 toppers van paarden!!! Was gezellig voor herhaling vatbaar! Mieke super paard(je)
Uw gegevens
24-6-2012
Naomi Frieling
Uw bericht
Hallo, wij komen weer in onze vakantie een ritje maken.Tot in juli! Groetjes Kay (6) en Sven (4) uit Duiven. En heeft Maud al een vriendje? hahahaha
Uw gegevens
1-6-2012
fam. de Kraker
Uw bericht
Eind april waren wij een paar dagen op Texel. De Jan Plezier is een aanrader voor iedereen! Het was erg leuk! Succes met jullie rondritten ect!
Uw gegevens
7-5-2012
annemarie
anne.iet@casema.nl
Uw bericht
hallo, op 5 mei een heel mooie toch gemaakt t.g.v 25 jarig huwelijk van ome hans van tunen. het was erg koud, maar dat kon de pret niet drukken. wij komen zeker deze zomer terug om het nog eens tedoen. dan willen we bij maud (ons nichtje) in de wagen;-) heel erg bedankt!!
Uw gegevens
1-5-2012
G. Thijssen
thijssen.g@planet.nl
Uw bericht
Gisteren, 30 april 2012,maakten wij met onze familie, een tocht met de Jan Plezier. We hebben een geweldige middag gehad.Jong en oud, groot en klein hebben genoten. De koetsier, samen met zijn dochter, zorgde voor een ontspannen sfeer en vertelden op leuke wijze over allerlei zaken die wij onderweg tegenkwamen. De koffie en Texelse koek smaakte goed en de lunch was prima verzorgd. En bovendien, de zon scheen dat het een lust was. Dank aan de koetsier en zijn dochter en aan Mieke en Floor de trouwe, hardwerkende paarden! Familie Thijssen uit Sneek
Uw gegevens
23-4-2012
ankersmit
ankersmit10@gmail.com
Uw bericht
wij komen in jullie weer een tochje maaken
Uw gegevens
22-4-2012
Monique en Jessica
nimo0308@hotmail.com
Uw bericht
ja ja we hebben al weer geboekt voor weer een mooie rit op jullie prachtige paarden . We hebben er er weer zin en tot gauw .
Uw gegevens
16-4-2012
Marga Gras
margaretha66@hotmail.com
Uw bericht
Op zaterdag 14 april met z,n 13e een huifkar tocht gemaakt. Daar hebben we erg van genoten. Op zondag een buiten rit gehad op Lizzy. Een geweldige ervaring.... als je kunt rijden moet je dit een keer meegemaakt hebben. Iedereen van Jan Plezier bedant voor de leuke ervaringen!
Uw gegevens
13-4-2012
monique de bruijne
nimo0308@hotmail.com
Uw bericht
afgelopen maandag op 2e paasdag 9 april2012 ben ik samen met me vriendin wezen rijden bij jan plezier , we hebben een geweldige middag gehad . ik mog op lizzie en dit is echt een schat van een paard . we komen zeker terug , om weer zo'n geweldige rit te maken , met geweldige begeleidsters .
Uw gegevens
10-4-2012
lotte bakker
Uw bericht
afgelopen zondag heerlijk gereden op de paarden van de jan plezier echt een geweldige ervaring lekker naar het strand geweest op lizzi wat een schat is dat zeg en het is zeker voor herhaling vatbaar. jullie doen het echt super geweldig ga zo door . groetjes lotte bakker
Uw gegevens
29-3-2012
ans en piet van oosterum
anspietmuretsoo@gmail.com
Uw bericht
28 maart was ons ritje door de duinen en de slufter heel gezellig en intresant een zeer geslaagde rit koffie en koek was heel goed maar de brabantse koek is toch beter (geintje) het was onze eerste keer zo hoog in het noorden van holland we komen zeker nog een keer terug dan doen we alletwee de ritten succes houdoe ans piet
Uw gegevens
20-1-2012
Tineke Kooiman
jantinaveronica@hetnet.nl
Uw bericht
Hallo Luitjes. Een hele leuke site en een prachtig filmpje mijn complimenten hiervoor. ga zo door .groetjes Tineke
Uw gegevens
17-9-2011
Jantine en Vincent
jantineronde@gmail.com
Uw bericht
Wij zijn de 15e 's middags naar de Slufter geweest met de Jan Plezier. Het was een hele leuke, goed verzorgde tocht. We komen hopelijk nog eens naar Texel terug en gaan waarschijnlijk weer mee! Bedankt voor een hele leuke ervaring!
Uw gegevens
14-9-2011
Norbert en Martijn
Uw bericht
Vanmorgen 14/9zijn wij met u meegeweest. Wat hebben we genoten! Een prachtige tocht, die mede door de enthousiaste verhalen en uitleg van koetsier Pieter uiterst geslaagd was!Veel leuke dingen geleerd over flora en fauna. Een must voor iedereen die Texel bezoekt. Met vriendelijke groeten, Martijn en Norbert
Uw gegevens
10-9-2011
Lynn Spooner
Uw bericht
Hallo! wir waren am donnerstag den 8 septembr 2011 mit ihnen unterwegs.wir waren eine gruppe von 11 personen.es war sehr intressant.und ihre patjes(pferde)ganz süß.vieleicht oder hoffentlich sieht man sich mal wieder. mit den besten grüßen Lynn Spooner(germany)
Uw gegevens
9-9-2011
Margreet
Uw bericht
Complimenten voor deze prachtige site! Kwam er bij toeval op..groetjes Margreet
Uw gegevens
19-8-2011
M. Braaksma
Uw bericht
Hallo Pieter en Maud, We hebben geweldig genoten van de tocht vol wetenswaardigheden en vol humor. Heel mooi om dit mee te maken. Een echte aanrader. Groetjes Marijke en Akke Braaksma (Marum Gr/ Friesland)
Uw gegevens
15-8-2011
M.N.Vallino-ERavetta
vapi@kpnplanet.nl
Uw bericht
Hallo Maud en Pieter Wat een geweldige ervaring om met zo`n mooie tocht mee te kunnen gaan 11-08-2011. en wij zullen echt nog wel reclame maken bij mensen die ook naar de Koog of Texel gaan. Prachtig Groetjes Mario en Nellie Vallino-Ravetta Uit Brunssum Ook heel veel groetjes aan Maud vapi@kpnplanet.nl
Uw gegevens
11-8-2011
Robert-Jan, Annemieke, Marit en Sterre
fam.schrijvers@ziggo.nl
Uw bericht
Dit was voor ons de eerste keer met de Jan Plezier, wat hebben we genoten! Van de paarden, de mooie verhalen van Pieter, de natuur op Texel... en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Pieter en Patroes (geloof ik), bedankt voor de mooie rit en gezellige middag. Fam. Schrijvers, Sassenheim.
Uw gegevens
26-7-2011
Saskia Wendel
Uw bericht
We zijn al vaak met de jan plezier mee geweest, maar nog nooit met de nieuwe eigenaar, nou het was erggg gezellig, en er werden veel nieuwe dingen verteld, wat we nog niet wisten. Nero en sofietje waren mee, en het zijn inderdaad hele lieve paarden. We gaan zeker nog eens mee, zal nooit vervelen,
Uw gegevens
30-6-2011
Henk en Lenie
Uw bericht
Hoi Pieter en Inke We hebben weer genoten van de rit door de slufter de mui en de nederlanden, we hopen de andere rit ook nog een keer te maken die lijkt ons ook mooi, en anders vallen we Pieter gewoon nog een keer lastig, nee we gaan zo ie zo nog een keer die tocht doen, Pieter bedankt weer voor je geweldige uitleg en we komen zeker nog een rit met je mee.
Uw gegevens
26-6-2011
TUINCLUB HOEKSCHE WAARD
Uw bericht
MET EEN "WAGEN VOLGELADEN",HADDEN WIJ(DE MEISJES VAN TUINCLUB HOEKSCHE WAARD)EEN WERKELIJK FANTASTISCHE TOCHT MET DE JAN PLEZIER,ALS AFSLUITING VAN ONS REISJE VAN DRIE DAGEN OP TEXEL !! DE VERTELKUNST VAN PIETER, DE GOEDE ZORGEN VAN PATROES,DE HEERLIJKE BROODJES IN DE TE LEUKE VERPAKKING, DE VERSGEZETTE KOFFIE,DE KOEK,HET LIKEURTJE.....EN DAT ALLES IN EEN ADEMBENEMENDE OMGEVING VAN "DE SLUFTER ".... MOOIER,LEUKER EN VERZORGDER KAN NIET !
Uw gegevens
25-6-2011
W.de Gruijl
wdegruijl@kpnmail.nl
Uw bericht
Dinsdag 21 juni.Onze 50jarig Huwelijk met kinderen en kleinkinderen in de Jan Plezier door de Slufter.Geweldig bedankt Pieter.
Uw gegevens
10-6-2011
h.ruhl
hruhl@quicknet.nl
Uw bericht
hallo wij zijn 3juni samen met corry en jaap v.as met de rit mee geweest het ging spontaan ook het personeel was heel gezellig er is veel gelachen. ik heb een paar leuke fotoos gemaakt,heb jullie email adres niet en wil ze graag door sturen. graag een brichtje dan komt het voor elkaar, en tot de volgende keer. afz. henk en mattie ruhl
Uw gegevens
31-5-2011
Henk en Lenie
Uw bericht
Hoi Pieter De vakantie is voor ons nog niet eens begonnen maar een huifkartocht hebben we al geboekt, we hebben er weer ontzettend veel zin in, nu nog hopen op mooi weer en dan is het helemaal af. groetjes Henk en Lenie
Uw gegevens
7-5-2011
g garrelts
Uw bericht
het was onwijs gezellig bedank voor de mooie rit door de slufter vr gr fam garrelts
Uw gegevens
30-4-2011
Marleen
Uw bericht
We hebben genoten van de rit. Een aanrader.Goed voor een volgende keer.
Uw gegevens
28-4-2011
Hennie Stam
boterbloemstamp@hetnet.nl
Uw bericht
Ben op 8 april voor de derde keer in een jaar met Pieter en Maud meegeweest. De derde keer was zeker nog net zo leuk als de eerste. Ontzettend genoten. Bedankt
Uw gegevens
25-4-2011
Anne
Uw bericht
Zaterdag 23 april 2011 hebben wij, Hans, Astrid, Anne en Eva, een heerlijke rit gemaakt met Jan Plezier Texel! Het was prachtig weer en de omgeving was heel erg mooi. De anekdotes van de menner waren informatief, maar ook heel grappig. En de koffie en Texelse koek waren heerlijk. Mijn zusje Eva mocht voorin naast de menner zitten en dat vond ze helemaal geweldig. Mijn moeder Astrid was jarig en ze vond het onder meer door deze prachtige tocht een heel geslaagde dag! (al was ze wel erg jaloers dat ze niet in de kar zat toen die in de slufter door het water ging rijden..) Groetjes Anne
Uw gegevens
8-11-2010
Guy en Tineke van der Klein
guyvdklein@tiscali.nl
Uw bericht
Wij hebben een fantastische tocht gehad. Pieter bedankt. Fam. van der Klein
Uw gegevens
31-10-2010
A.de Koning
mierenvlak@quicknet.nl
Uw bericht
Wij hebben héél erg genoten van deze geweldige tocht.Een goede uitleg van Maud en een goede paardemenger van haar vader Carlo. Mensen wat hebben jullie ons een fijne tocht geven, BEDANKT fam de Koning IJmuiden
Uw gegevens
27-10-2010
Kristie Lubbers
klubbers@live.nl
Uw bericht
Wat een heerlijke tocht! Ondanks de regen en wind hebben wij genoten; volgende keer weer! Kristie en Thomas
Uw gegevens
23-10-2010
Gijs Vonk
gijs.vonk@hetnet.nl
Uw bericht
Vrijdag 22 oktober 2010 een mooie tocht gemaakt met De Jan Plezier, bestuurd door Pieter Dos die op een geweldige wijze zijn publiek weet bezig te houden met wetenswaardigheden van het wad, de Slufter, de bossen en de omgeving. Ook de verhalen er om heen zijn zeer om aan te horen. Pieter kan niet alleen mooi vertellen, hij kan ook goed luisteren. Ook voor de kinderen de moeite waard om aan deel te nemen. Paard en voerman zijn echt een. Het vetrouwen van deze dieren is groot in de baas. Nogmals aanbevolen deze 3 uur durende tocht.
Uw gegevens
23-10-2010
Sandra & Erik
Uw bericht
Pieter, Lil', Floor en Lissy, wij hebben genoten van de rit door de Muy en de Slufter met jullie. Lekkere kouwe Tesselse wind en een prachtig Texel op z'n puurst. Lekker bakkie, mooie Galloways, lieve paardjes, goeie borrel en lekker gelachen..wat wil je nog meer? Groetjes, Sandra en Erik (21 okt 2010)
Uw gegevens
22-10-2010
Yoshi Berends
Uw bericht
pieter het was geweldig. ik vond het een leuke route door de muy en de slufter. geef floor en tineke maar een extra schouder klopje. zelfs mijn broetje vond het gewldig ter wel hij nooit wat van paarden moet hebben. mijn oma had het aleen nog maar over de strandwandeling en vond het jammer dat we niet naar oostrend gingen ( ha ha ha!!! ) bedankt voor de tocht als we volgend jaar mischien weer naar texel gaan gaan we weer mee. even geen haast is pure luxe Yoshi Berends Apeldoorn
Uw gegevens
9-10-2010
Anneke en Gonda
Uw bericht
Hoi, bedankt voor de leuke tocht. Mede dankzij de eigenwijze paarden hebben we het geweldig gehad! Deze tocht vergeten we nooit meer!! groetjes van Gonda en Anneke
Uw gegevens
3-10-2010
Huisartsenpraktijk Munstergeleen
Uw bericht
Zaterdag 2 oktober, hadden wij met Carlo en Lidy een leuke huifkartocht! Prima verzorgde uitgebreide lunch! Heerlijk fruit,lekkere broodjes!Bedankt voor jullie bijdrage aan ons top jubileum-weekend!
Uw gegevens
27-9-2010
wil van barneveld
wilvanbarneveld@hotmail.com
Uw bericht
Hallo Pieter en Maud, Wat was het leuk gisteren met jullie over het eiland met de Jan Plezier. Wij, de mensen van de brandweer uit Doorn, hebben enorm genoten van alles.Wat is het mooi op Texel.Hartelijk dank voor de super tocht.
Uw gegevens
23-9-2010
corrie
Uw bericht
Hallo Pieter,geweldig genoten van de rit met de huifkar.wat een mooi eiland hebben jullie
Uw gegevens
19-9-2010
Myriam en Jef uit België
Uw bericht
Hallo,de rit met jullie was een hoogtepunt op ons verblijf afgelopen weken op Texel;Proficiat ,wat zijn jullie gelukzakken om op zo en mooi en rustig eiland te wonen!
Uw gegevens
10-9-2010
Ilona
Uw bericht
Hallo lieve mensen, zoals ieder jaar was ook deze keer de rit TOP!!Ook de mini mensjes onder ons vonden het heel leuk. ook ff naar oosterend geweest en de vaders thuis verwendt met een heerlijk likeurtje. Tot de volgende keer. kuzzzzzzz uit Mijdrecht
Uw gegevens
9-9-2010
Kirstenn
kirsten-romy@kpnplanet.nl
Uw bericht
Heyy Pieter en Maud 16 augustus was heel leuk echt leuk door de slufter! En dat ik ook nog even mocht mennen was al helemaal geweldig!!! Ik ga denk ik toch verder in mennen ik vind het super leuk! Liefs Kirsten
Uw gegevens
6-9-2010
Familie van Tunen
Uw bericht
Hallo Pieter en Inke, Wat een heerlijke dag hebben we 5 september gehad. Wat is de slufter toch mooi. Ook nog steeds voor "bijna" echte tesselaars! Het was een rit met een gouden randje. Hartelijke groeten van Jan en Ina van Tunen. kinderen en kleinkinderen.
Uw gegevens
31-8-2010
Tineke en Isabella
info@vakantie-op-texel.com
Uw bericht
Hoi, het was echt super leuk om mee te gaan, je ziet de natuur weer heel anders en ook de uitleg is super en gezellig! een uitgebreide verslag hebben we op onze blog gedaan! we komen zeker nog eens terug! hier kun je onze verslag lezen! http://www.vakantie-op-texel.com/2010/08/de-jan-plezier-brengt-echt-vertier.html
Uw gegevens
29-8-2010
Theo Buitink
theo.buitink@gmail.com
Uw bericht
Hallo Carlo en Anne-Maartje, Wij een groep van 18 personen uit Twente hebben een geweldige week gehad op Texel en erg genoten van de huifkar tocht door de bossen. Net een dag voor de verjaardag van Anne-Maartje. Alsnog van harte gefeliciteerd namens ons allen. De beloofde foto's komen eraan.
Uw gegevens
26-8-2010
amber vogel
vogelp@versatel.nl
Uw bericht
hoi met het wortelmeisje [amber] we hebben super leuke week gehad en de huifkartocht was ook super leuk dat ik mijn vader en moeder zo ver heb gekregen dat we met de herfstvakantie nog een midweek geboekt hebben groetjes van amber
Uw gegevens
24-8-2010
Tineke Klossterman
g.kloosterman5@chello.nl
Uw bericht
Hoi Inke en Pieter wat een ontzettend leuke site hebben jullie gemaakt.Ik heb er nu pas op gekeken,ziet er erg professioneel uit. Liefs Joes en Tineke
Uw gegevens
14-8-2010
Geesje de Wit
geesje,dewit@gmail,com
Uw bericht
Hallo familie Drost en andere medewerkers van de Jan Plezier, Ik ben in de week van 9 tot 14 augustus met beide tochten meegeweest en ze waren allebei even mooi,ik heb er echt van genoten,ik heb ook nog foto's gemaakt en deze volgen nog, Inke en Carlo nog bedankt voor het ophalen in den Burg en het afzetten bij Den Hoorn,scheelde me een heel stuk lopen, groetjes, Geesje de Wit
Uw gegevens
12-8-2010
jolanda roelofs
jolandaroelofs@12move.nl
Uw bericht
hoi! hebben jullie mijn foto's ontvangen? wij hebben genoten van de huifkartocht vorige week dinsdag! leuk al die verhaaltjes die verteld werden..zaten ook wetenswaardigheden tussen die ik nog niet wist, ondanks dat ik al 35 jaar op Texel kom! groetjes, Jolanda Roelofs.
Uw gegevens
1-8-2010
Van Mai Selles
maiselles@hotmail.com
Uw bericht
Hallo meneer Pieter, Bedankt voor je mooie rondleiding door Texel.(25-7-2010) We zijn voor het eerst in Texel.Mooie om geving en het was super rustig.Had ik niet verwacht.En bedankt voor je lekkere bakkie koffie.Het was super goed geregelt allemaal! Een dikke Pluim!!Ik zal ook nog even een paar leuke foto's naar je sturen dat had ik beloofd.Vreindelijke groeten van ons.Fam. Selles.(Jan,Mai,Levi en Benjamin)Uit Lelystad
Uw gegevens
30-7-2010
nico van tilborg
pietjevantilborg@live.nl
Uw bericht
hoi Pieter ook wij hebben enorm genoten van de huifkartocht het was heel indrukwekkend wat je ons allemaal vertelde over het mooie eiland texeldit hadden we echt niet willen missen ga zo door.groeten uit ons mooie brabant houdoe nico en pietje van tilborg 25-07-2010
Uw gegevens
25-7-2010
Jan, Petra en Connor
Uw bericht
Beste Pieter, We hebben afgelopen dinsdag enorm genoten van de huifkartocht. Je kan ontzettend leuk en boeiend vertellen. Ik kan deze tocht aan iedereen aanraden. Groetjes uit Apeldoorn van Jan, Petra en Connor
Uw gegevens
5-7-2010
Henk en Lenie
Uw bericht
Hoi Pieter en Inke We zijn deze vakantie al 2x met jullie meegeweest en we hebben beide keren genoten, wat een geweldig mooie ritten waren dat.En ondanks dat het dezelfde ritten waren zagen we nu weer andere dingen die we de vorige keer niet zagen.We hopen nog een avondrit te mogen meemaken maar is dat niet zo dan maken we die zeker volgend jaar want ja dat is al bekend dat we volgend jaar terug komen naar Texel.
Uw gegevens
20-5-2010
stephan nix
z20let@gmx.net
Uw bericht
het was echt geweldig om te rijden met hen vandaag! veel dank!groeten uit Keulen
Uw gegevens
9-5-2010
fam Olieslagers
menteam@12move.nl
Uw bericht
hoi pieter en inke, Ik wou jullie nog via het gastenboek bedanken voor de leuke rit en tot gauw weer groetjes fam.olieslagers uit Ulvenhout
Uw gegevens
3-5-2010
Harold en Suzanne
Uw bericht
Pieter, we hebben ontzettend genoten van je verhalen tijdens de tocht van 27 april. Nu weten we een stuk meer over Texel! Bedankt en tot een volgende keer. (we vinden het super dat je de foto's geplaatst hebt hoor!) Groetjes Suzanne en Harold, Zwolle
Uw gegevens
20-4-2010
Mariska en Sander
Uw bericht
Hallo Pieter en Inke, Hierbij onze dank voor de onwijs leuke huifkartocht afgelopen zaterdag! Perfect geregeld en prachtig weer, zeker een aanrader!!Heel veel succes en wie weet nog eens in de toekomst. Met vriendelijke groeten, Sander van Weerden en Mariska Vermast.
Uw gegevens
11-4-2010
Wouter van den Brand
Uw bericht
Hallo Pieter, Wat erg leuk om te zien dat (onze) Mieke rond draaft op Texel. Wij wensen je heel veel plezierige ritten met haar. En geef haar een dikke knuffel van ons. Groeten, Wouter van den Brand
Uw gegevens
23-3-2010
Yoshi Berends
Uw bericht
Hallo Pieter en Ineke ik kom in herfsfvakantie weer naat texel en in de zomer ook wij zijn ook met Arie mee geweest en gaan ook zeker met jullie mee. en ik heb laats een powerpointperstatie over jullie gehouden wat jullie allemaal doen ect, ect,en daar heb ik een negen voor gekeregen. ik had dat niet gered zonder de vele informatie op jullie site nou tot ziens Yoshi Berends
Uw gegevens
17-2-2010
Fam B.Vierwind Didam
Uw bericht
hallo nieuwe eigenaren van de Jan Plezier jully hebben een prachtige site we zij al een paar keer met Arie Kikkert mee geweest en deze zomer gaan we zeker ook een keer met jully mee .Dus tot ziens.
Uw gegevens
4-2-2010
teun borst
Uw bericht
Pieter en inke,wat een leuke en duidelijke site,ik zie met groot plezier jullie met de paarden werken,complimenten
Uw gegevens
1-2-2010
nanny
nannyvandenberg@hotmail.com
Uw bericht
hoi hoi mooie site hoor , wist niet dat jullie ook bij den hoorn gingen rijden .
Uw gegevens
15-1-2010
JAn en Marijke Kroesen
krodal@zeelandnet.nl
Uw bericht
Hallo Inke en Pieter, Wat een prachtige site hebben jullie. Het "plezier" straalt ervan af. We wensen jullie heel veel succes voor het komende jaar en vele jaren daarna. Marijke en Jan Kroesen
Uw gegevens
8-1-2010
Gerard en Janka Bakker "Jonkersbergen"
Uw bericht
Hoi Inke en Pieter, leuk dat jullie ook vanaf De Bonte Belevenis starten, mooie site, succes ermee! Gerard en Janka
Uw gegevens
8-1-2010
Hanneke Fokkinga
h.fokkinga@wxs.nl
Uw bericht
Hoi Inke en Pieter, We kregen de tip door van Anke. Het ziet er allemaal prachtig uit en ik hoop ooit nog eens mee te kunnen rijden. Succes met alles, Han en Hanneke
Uw gegevens
6-1-2010
Anke kloosterman
Uw bericht
Dag lieve Inke en Pieter ,het ziet er echt geweldig uit,ik weet wat voor werk hier achter zit.veel geluk met zijn alle.Anke
Uw gegevens
6-1-2010
Nelie en Ko Vinke
nelienko@texel.com
Uw bericht
Hoi Inke en Pieter, Geweldige promotie zo'n gevarieerde site. grappige vonst "het rijtuigie" achter de film. Wensen jullie veel site-bezoekers, want "kijken = kopen" Veel suuces in dit nieuwe jaar. Nelie en Ko
Uw gegevens
6-1-2010
sander haas
Uw bericht
Hoi Piet en inke, Ziet er, zoals gebruikelijk, gelikt uit. Wat komen jullie van ver en zijn jullie ver gekomen. Beste wensen en geluk in 2010
Uw gegevens
5-1-2010
Familie Kok-Lutke Schipholt
kok.texel@kpnplanet.nl
Uw bericht
Hoi Inke en Pieter, prachtige site! Leuke foto's en wij hebben enorm genoten van onze tocht door de slufter! Liefs, Mart en Florien en familie
Uw gegevens
5-1-2010
dklvt
Uw bericht
Hey lui, leuke en overzichtelijke site.Maar die vent in dat filmpje die alles aan elkaar lult, kunnen jullie die beter niet soms ff wissen? Nee, even serieus, ziet er echt goed uit en is duidelijk. Gefeliciteerd met het resultaat. Groet dklvt.
Uw gegevens
5-1-2010
Martina, Auke, Emma en Abe
Uw bericht
Leuke uitgebreide en overzichtelijke site en wat een mooie foto's, vooral die van Meintje, zo stoer voor de paarden. groeten, Martina, Auke, Emma en Abe
Uw gegevens
5-1-2010
Piet/Wil Beers
Uw bericht
Hallo Pieter en Inke.Jullie kunnen trots zijn op een mooie site,super gewoon en z'n filmje erbij dat doet het gewoon goed .Jullie hebben nog grootse plannen voor dit jaar we wensen jullie veel succes en met Christa er bij ook voor de (presentatie)gaat het vast goed komen .Piet en Wil
Uw gegevens
5-1-2010
Anne en Danielle Bierema
info@puur-terschelling.nl
Uw bericht
Lieve Inke, Pieter en Christa, Wat is de site prachtig geworden we zijn trots op jullie. We missen nog wel een link voor de gasten die gaan eiland hoppen. www.puur-terschelling.nl We wensen jullie een heel goed 2010 met de paarden en de plannen voor het nieuwe jaar. Groetjes vanaf Terschelling, Anne en Danielle Bierema
Uw gegevens
5-1-2010
Marium & Frank
fjstelwagen@zonnet.nl
Uw bericht
Geweldig leuke site!!!!
Uw gegevens
5-1-2010
Familie Witte
Uw bericht
In een rijtuigie...in een rijtuigie...in een rijtuigie, helemaal naar Vinkeveen! Maar dan door de Slufter, en door de Muy en de Nederlanden. Fantastisch was het! Dank jullie wel Pieter en Inke Dros en de paarden van de Jan Plezier!
Uw gegevens
5-1-2010
Kitty Bakker
info@texelsites.nl
Uw bericht
Hallo Pieter en Inke, Wij wensen jullie veel plezier van en met het gastenboek en jullie nieuwe website. met hartelijke groeten, Kitty Bakker, TexelSites